Slik kjøper du stilige klær og tilbehør i henhold til din kroppstype

Slik kjøper du stilige klær og tilbehør i henhold til din kroppstype

Mote har alltid vært en viktig del av livene våre. Det handler ikke bare om å se bra ut, men også om å føle seg trygg og komfortabel i huden. Men med så mange forskjellige stiler og trender der ute, kan det være overveldende å vite hvor du skal begynne. Dette gjelder spesielt når det kommer til å kjøpe klær og tilbehør som utfyller din kroppstype. Heldigvis finnes det måter å gjøre prosessen enklere og morsommere på.

Som moteentusiaster ønsker vi alle å se vårt beste ut og føle oss trygge på antrekket vårt. Men med så mange stiler og trender der ute, kan det være utfordrende å finne de riktige klærne og tilbehøret som utfyller kroppstypen vår.

Når det kommer til å handle klær og tilbehør, kan det være overveldende å navigere gjennom de uendelige alternativene som er tilgjengelige. Med så mange stiler, farger og trender å velge mellom, er det viktig å vurdere hva som ser best ut på din unike kroppstype. Enten du er kurvete, petite eller et sted midt i mellom, kan visse stiler og snitt fremheve dine beste egenskaper og få deg til å føle deg trygg og komfortabel.

Hvis du er høy

Å være høy kommer med sine egne utfordringer når det kommer til mote. Det kan være en vanskelig oppgave å finne klær som passer godt og utfyller kroppsfasongen din. Men ikke bekymre deg, for det er mange motetips og triks som kan hjelpe deg med å se best ut.

Hvis du er høy

Hvis du er høy, er det viktig å se etter ting som står i forhold til kroppsstørrelsen din. En av de beste måtene å gjøre dette på er ved å velge lange kåper og jakker. Dette vil bidra til å balansere din generelle kroppsform og forhindre at du ser topptung ut. Du kan også eksperimentere med forskjellige stiler av jakker, som blazere eller trenchcoats, for å legge til litt variasjon til garderoben din.

Når det kommer til bukser, er det best å gå for en stil med rett ben eller brede ben. Dette vil bidra til å balansere den øverste halvdelen din og skape et mer strømlinjeformet utseende. Unngå skinny jeans eller avsmalnende bukser, da de kan få bena til å se lengre ut, noe som kanskje ikke er det mest flatterende utseendet for deg.

For Plus-Size Body

Som en person i plussstørrelse kan det være utfordrende å finne klesplagg som sitter godt og får deg til å føle deg trygg. Men ikke bekymre deg, det er mange måter å kle seg på for å fremheve formen din og omfavne figuren din. I denne artikkelen skal vi utforske noen tips og triks for å hjelpe deg til å føle deg best når du handler klær.

For Plus-Size Body

Først og fremst er det viktig å forstå at mote skal være morsomt og flatterende. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige stiler, farger og mønstre. Nøkkelen er å finne det som fungerer best for din kroppstype og personlige stil.

Når du handler, se etter klesplagg som fremhever kurvene dine og trekker oppmerksomheten til dine beste egenskaper. For eksempel, hvis du har en vakker utringning, velg topper som viser det frem. Hvis du har drepende ben, velg skjørt og kjoler som fremhever dem.

Hvis du er en liten

Hvis du er en liten kvinne, vet du at det kan være en utfordring å finne riktige klær og tilbehør. Du vil ikke se ut som om du drukner i overdimensjonerte stykker, men du vil heller ikke ha på deg klær som er for trange eller korte. Så hva bør du gjøre? Her er noen tips for å hjelpe deg kle deg best som en liten kvinne.

Hvis du er en liten

Velg først og fremst skreddersydde passformer fremfor baggy og overdimensjonerte klær. Dette vil bidra til å fremheve kurvene dine og skape en mer flatterende silhuett. Se etter stykker som henger under hoftebeina eller sitter rett ved midjen, da disse lengdene vil hjelpe til med å forlenge rammen.

Tilbehør kan også spille en stor rolle i å forbedre din petite figur. Invester i statement-smykker som tykke halskjeder eller øredobber som holder på skuldrene som forlenger silhuetten din ytterligere. Det er imidlertid viktig å balansere disse dristige tilbehørene med mer diskrete deler. Hold deg til tynne skjerf eller slips, hatter med små bremmer og belter som ikke overdøver rammen din.

Når det kommer til sko, prøv å gå for spisse hæler fremfor flate med runde tåer. Stilen med spisse tå vil skape en illusjon av lengre ben og en høyere statur. Unngå tykke eller tykke sko, da disse kan virke klønete på mindre rammer. Velg heller slanke og elegante stiler som utfyller din petite figur.

Er du lei av å bruke de samme gamle klærne hver dag? Vil du legge til litt stil og stil til garderoben din? Se ikke lenger enn til Jack og Jones for alle dine motebehov. Se klær fra Jack and Jones .

For den epleformede kroppen

Hvis du har en epleformet kropp, kan det hende du synes det er utfordrende å kle deg etter din kroppstype. Men ikke bekymre deg, det er mange tips og triks som kan hjelpe deg med å fremheve dine beste egenskaper og skape en flatterende silhuett.

For den epleformede kroppen

Nøkkelen til å kle en epleformet kropp er å trekke oppmerksomheten bort fra midtpartiet, og en av de beste måtene å gjøre dette på er ved å velge riktig tilbehør. Belter som er smale og V-formede kan skape et slankere utseende rundt midjen, mens bredere belter kan trekke oppmerksomheten til midtpartiet. Velg et belte som sitter ved din naturlige midjelinje, som er den smaleste delen av overkroppen.

Når det kommer til vesker og clutcher, velg stiler som er bredere enn de er høye. Dette vil bidra til å balansere proporsjonene dine og skape et mer strømlinjeformet utseende. Unngå poser som sitter ved hoften, da de kan trekke oppmerksomheten til midtpartiet.

Hvis du har slanke ben, vis dem frem med et par høye hæler. Dette kan bidra til å forlenge omrisset og skape et mer balansert utseende.

Når det kommer til smykker, er lange og vertikalt orienterte smykker det beste alternativet. Disse kan visuelt strekke kroppen og bidra til å minimere midjebredden. Unngå stykker som sitter ved hoftene, da de kan trekke oppmerksomhet til midtpartiet. Fokuser heller på større øredobber eller et kjede som går lengre og tynnere.

Hvis du har en timeglassfigur

Å ha en timeglassfigur er en velsignelse i forkledning! Det er den mest ettertraktede kroppsformen blant kvinner, og det er ingen overraskelse hvorfor. Timeglassfiguren er preget av en veldefinert midje og balanserte proporsjoner mellom hofter og byste. Kvinner med denne kroppstypen har kurver på alle de riktige stedene, noe som gjør at de ser fantastiske ut i nesten alle antrekk.

Hvis du har en timeglassfigur

Når det kommer til klær, har kvinner med timeglassfigurer mange alternativer å velge mellom. Nøkkelen er å vise frem kurvene dine uten å gå over bord. Flytende stoffer som rayon, chiffon og silke er flotte for å fremheve formen din. En omslagskjole som skaper en timeglassfigur er et must-have i garderoben. Ikke bare klemmer den kurvene dine på alle de riktige stedene, men den skaper også en slankende effekt som får deg til å se høyere og slankere ut.

Tilbehør spiller en avgjørende rolle for å forbedre timeglassfiguren din. Belter og skjerf er flotte for å legge til visuell interesse til antrekket ditt mens du fremhever midjen. Et belte som bæres rundt midjen kan forvandle en uformelig kjole til et figurnært antrekk. Et skjerf drapert rundt halsen kan forlenge overkroppen og trekke oppmerksomhet til kurvene dine.

For den pæreformede

Hvis du er en person med en pæreformet kroppstype, er du ikke alene. Mange kvinner har denne kroppsformen, og det betyr ganske enkelt at hoftene og lårene dine er bredere enn skuldrene og bysten. Selv om det ikke er nødvendig å føle seg selvbevisst om kroppstypen din, er det noen tips og triks du kan bruke for å fremheve dine beste egenskaper og skape en mer balansert helhetlig silhuett.

For den pæreformede

En av de enkleste måtene å forbedre din pæreformede figur på er å bruke garderoben til din fordel. En statementjakke med struktur og detaljer kan trekke øyet oppover og bidra til å skape et forhøyet utseende. Velg en farge som utfyller hudtonen din, og par den med en enkel topp og bukser for å skape et elegant, sofistikert ensemble.

En annen måte å fremheve kurvene dine er ved å legge til et belte til plagg med høyt midje. Dette bidrar til å fremheve midjen din og skape en mer balansert silhuett. Du kan også eksperimentere med brede benbukser, som vil trekke oppmerksomheten bort fra underkroppen og se fantastisk ut med høye hæler. Denne stilen er perfekt for å skape en lang, slank benlinje og utstråler selvtillit.

Rektangelformet kropp

Hvis du har en rektangulær kropp, kan det hende du synes det er utfordrende å finne klær som smigrer figuren din. Men med riktig styling og klesvalg kan du skape en illusjon av kurver og en timeglassform. Nøkkelen til å kle en rektangulær kropp er å fremheve den lille midjen din. En fin måte å oppnå dette på er ved å bruke klær med belter eller snorer. Velg mørkere farger og stoffer for å skape definisjon og struktur.

Rektangelformet kropp

Når det kommer til bukser, velg litt utsvingte stiler som boot-cut jeans eller skreddersydde bukser. Disse stilene vil gi volum til underkroppen og skape en illusjon av kurver. Kombiner buksene dine med en figursydd topp eller en omslagstopp med dyp halskant for å legge til kontrast til figuren din.

Tilbehør er også viktig når man kler en rektangulær kropp. Chunky eller statement smykker kan gi form og dimensjon til antrekket ditt. Hvis du har smale hofter, prøv å bruke skjørt for å gi en illusjon av en timeglassform. En strukturert veske med et interessant trykk kan også brukes for å bringe balanse til antrekket og holde oppmerksomheten borte fra midjen.

De omvendte trekantformene

I moteverdenen spiller kroppsfasonger en betydelig rolle i å bestemme riktig antrekk for deg. Den omvendte trekantede kroppsformen er en av de vanligste kroppsformene som er observert hos kvinner. Hvis du har en omvendt trekantet kroppsform, må du velge antrekk som vil gi et balansert utseende til over- og underkroppen.

De omvendte trekantformene

Så, hva er egentlig en omvendt trekantet kroppsform? Hvis skuldrene og bysten er bredere enn hoftene og midjen, har du en omvendt trekantet kroppsform. Personer med denne kroppsformen har en tendens til å ha en bredere rygg og skuldre, en større byste og et smalt midje- og hofteområde.

Hvis du har en omvendt trekantet kroppsform, se etter strukturerte klær som sitter tett rundt over- og mellomkroppen. Tilpassede bluser og jakker med skulderputer vil skape et mer definert utseende. Disse klærne vil bidra til å balansere dine bredere skuldre og skape et mer proporsjonalt utseende.

Til slutt,

Mote spiller en betydelig rolle i livene våre da den lar oss uttrykke oss selv og føle oss trygge på huden vår. Det kan imidlertid være en vanskelig oppgave å finne de riktige klærne og tilbehøret som passer vår kroppstype med så mange tilgjengelige alternativer på markedet.

Ved å forstå kroppsfasongen vår og velge antrekk som smigrer figuren vår, kan vi gjøre prosessen med å handle klær og tilbehør morsommere og mer kraftfull.

Husk at mote ikke skal handle om å tilpasse seg trender eller samfunnsmessige forventninger, men snarere om å omfavne vår unike stil og personlighet. Så fortsett og eksperimenter med forskjellige stiler, og viktigst av alt, ha det gøy med mote!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *